30. apr 2025

Toidukool

Toidukoolis oleme nii mõndagi huvitavat õppinud, lapsed ootavad toidutegemist põnevusega.  



Kananagitsate valmistamine. Väike kanafilee pooleks lõigata ja eemaldada kelme. Toore kanaliha katsumine oli nii mõnelegi võõras kogemus, aga kõik tegid oma nagitsad ise valmis. Maisihelbed ja mandlilaastud purustada paneerimiseks peeneks (kilekotis taignarulliga saab hästi ), filee maitsestada ja paneerida ning ca 15 minutiks ahju.


Valmis 😋


                                                       Mürakarude ahjukartulid 😋


Nõgesesupp 😋




Laste soovil tegime krõpse ka ja kuigi lapsed päris selliseid ei mõelnud, maitsesid need ka väga hästi.






😋 banaani-, porgandi-, kiivi-, bataadi-, kaalikakrõpsud


kiivi-, ja banaanikrõpsud kadusid kaussidest kõige kiiremini 😃 







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar